Учасники наукового гуртка презентували постерні презентації магістерських досліджень

25 листопада 2021 року

 

 

22 листопада 2021 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відбулася постерна презентація наукових робіт учасників наукового гуртка "Інновінг", студентів магістратури 2-го року денної форми навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» в онлайн форматі.
До магістрів з вітальним словом звернулася директор  ННІ неперервної освіти і туризму  Олена Ковальова, яка побажала магістрам втілення цікавих інноваційних ідей та рішень у магістерських роботах та подальшій професійній діяльності.
Гарант ОПП програми «Управління інноваційною діяльністю» д.е.н., професор  кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька відмітила, що магістерська освітньо-професійна програма «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» цього року здійснюватиме сьомий  випуск.  
 Обґрунтування досліджень магістри здійснювали досить практично і професійно. 
      
Олександр  Дученко обґрунтував нові підходи до управління інноваційною  діяльністю в івент агентствах. Оскільки Івент агенства вимушені активно впpоваджувати пpоцесно-технологічні інновації. Сформована довгостpокова інноваційно-інвестиційна стpатегія їх розвитку, механізм комплексних пеpетвоpеннь на всіх pівнях упpавління підпpиємством з метою модеpнізації ключових пpоцесів впpовадження сучасних технологій менеджменту, маpкетингу і упpавління якістю послуг технологічного і пpоцесного напpямів.
Розвиток Паблік Рілейшинз в інноваційній діяльності підприємства досліджувала  Волохович Лілія. В результаті рекомендованопередавати на аутсорсинг функції щодо управління традиційною та інтернет-рекламою, для роботи в мережі Інтернет застосовувати спеціалізовані продуктивні рішення для побудови інформаційних, комунікаційних і торговельних інтернет-проектів, з великими обсягами інформації і високим рівнем відвідування.
Питання управління інноваційною діяльністю в сфері виробництва будівельних матеріаліврозкрив Максим  Ємченко. Сформульовано рекомендації з удосконалення методу оцінювання розвитку інноваційної діяльності будівельних підприємств та ефективного впровадження інновацій.
 
 
 
Проте, маючи власний досвід у сфері застосування інноваційних рішень для виробничих процесів, студенти магістратури 2-го року навчання освітньо-професійних програм  «Управління інноваційною діяльністю»  зі  спеціальності  «Менеджмент» показали добрі знання з досліджуваних тем. 
Бажаємо студентам успішно презентувати свої роботи на захисті.
 
 
Катерина Обиход, 
к.е.н., ст.викладач кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності 


 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook