Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка бізнесу"

16 листопада 2021 року

 

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 № 1179 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 № 1457" Поліський національний університет призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації "Економіка бізнесу" (далі - Конкурс).

Студентські наукові роботи, що подаються на Конкурс, повинні відповідати вимогам "Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей)", затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 за №605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 за № 620/30488. При порушенні цих вимог наукові роботи за рішенням галузевої конкурсної комісії знімаються з розгляду.

Просимо до 15 лютого 2022 року (термін відправки робіт встановлюються за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи переможців І туру Конкурсу, що проводився у Вашому ЗВО (кількістю не більше 3-х), за адресою: бульвар Старий. 7, м. Житомир, 10008. Поліський національний університет, галузевій конкурсній комісії зі спеціалізації «Економіка бізнесу». Про надсилання роботи на Конкурс просимо додатково повідомити та до зброшурованої роботи надати її електронну версію (у форматі .doc або .doсx) за адресою: [email protected]

За результатами рішення галузевої конкурсної комісії авторам відібраних наукових робіт будуть надіслані запрошення (у тому числі на їх електронну пошту) для участі у підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді та захисту роботи. 

Відповідно п.10 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» інформацію про дату проведення підсумкової науково-практичної конференції, списки запрошених для участі у конференції та їх наукові роботи, рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, а також рейтинговий список буде висвітлено на веб-сайті Поліського національного університету: polissiauniver.edu.ua
 
У випадку виникнення додаткових питань просимо звертатися до:
Валінкевич Наталії Василівни - доктора економічних наук, професора, т. (067) 812-32-34;
Ходаківського Володимира Миколайовича - кандидата економічних наук, доцента секретаря галузевої конкурсної комісії, т. (097) 902-69-35.
Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка бізнесу»!
З повагою, Оргкомітет конкурсу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook