Другий випуск магістрів ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»

29 грудня 2021 року

   24 грудня відбувся другий випуск студентів магістратури ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» на агробіологічному факультеті.

   Півтора роки навчання промайнули дуже швидко і ось магістри зустрілись у стінах університету, щоб відсвяткувати закінчення навчання. Це святкування стало особливим, оскільки бакалавратуру студентам цього курсу довелось закінчувати дистанційно в умовах карантину, тож вони не змогли відчути дух свята.
   Для випускників пролунали вітання від декана Оксани Тонхи, голови ради роботодавців агробіологічного факультету Леоніда Центила, представника ректорату Ярослава Рудика. Із напутніми словами до студентів також звернувся гарант програми Анатолій Бикін.

 

   Серед цьогорічних випускників є переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Здоров’я поля» Максим Ковальчук, найкращий читач бібліотеки Оксана Семенюк та ін. Проте, без нагород не лишився жоден студент освітньої програми. Викладацьким складом випускової кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна було проведено голосування у різних номінаціях, де кожен випускник знайшов своє місце і цінний подарунок. Після цього студенти отримали такий бажаний диплом магістра.

 

 

   Тож, вітаємо наших випускників із завершенням навчання!

Бажаємо Вам оптимізму, натхнення, професійних звершень та кар’єрного зростання!

Особистої реалізації як у професії так і у сімейному житті!


Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook