Члени гуртка "Ресторатор" слухачі вебінару «Сучасний маркетинг у HoReCa: тренди, інструменти, ефективність»

22 грудня 2021 року

     22 грудня 2021 року члени гуртка "Ресторатор" продовжують знайомитися з інноваціями у сфері готельно-ресторанного бізнесу і знову були активними слухачами вебінару «Сучасний маркетинг у HoReCa: тренди, інструменти, ефективність», який проводили фахівці Спілки Choice Business.


      Модератори вебінару відповіли слухачам на найважливіші питання сучасних інновацій у готельно-ресторанному бізнесі:
- Як побудувати маркетинг-стратегію для вашого закладу?
- Які інструменти вже застарілі та не працюють у закладах;
- Які маркетингові інструменти найефективніші;
- Чи потрібний SMMу ресторанному бізнесі?
- «Оплата за столом» – це тренд чи необхідність?
- Чи підходить ресторанам преміум-класу «Оплата біля столу»?


Світлана Попова,
керівник гуртка "Ресторатор"

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook