Студентське життя в гуртожитку

20 грудня 2021, 14:38

   Студентське життя цікаве й рінозманітне. Університет надає широкі можливості для розвитку та самореалізації кожної особистості. Студентам створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.
   Студенське життя асоціюється з цікавими і незабутніми лекціями, веселими святами, напруженими сесіями, першими побаченнями, і життям їх у студентських гуртожитках. Студенти 2 курсу 6 групи факультету менеджмент проживають у гуртожитку № 2. Для них гуртожиток являється невід’ємною частина їх студентського життя, можна сказати “міст” у доросле самостійне життя. Важливим для них є створення належних умов проживання. А ще менш важливим є створення й підтримка позитивного мікроклімату в гуртожитку.

   Належні умови проживання для студентів істотно впливають на якість освітнього процесу. Світлини демонструють життя і готовність до освітнього процесу.

   Студенти зазначили, що карантинні обмеження та нововведення відчутно позначилися на житті гуртожитку. Зменшилася кількість студентів, довелося відмовитися від вечірніх посиденьок. Улюблені місця студентів, а це сходові клітки та підвіконня, безлюдні. Намагаючись захистити себе, менше контактують із сусідами по блоку чи коридору, постійно дотримуються встановленої дистанції. У кухнях, читальних залах, поза межами своїх кімнат перебувають у захисних масках. У кіматах студенти старанно готуються до іспитів, чути телефонні розмови та студентський сміх. Студентам подабається життя в гуртожитку. Всі налаштовані оптимістично, зберігають надію, що пандемія коронавірусу не прогресуватиме і матимемо змогу повернутися до звичних умов праці та навчання, вулиці наповняться гамором, а стіни гуртожитків будуть відлунювати голоса студентів.
   Поза всяким сумнівом, студентські роки, що летять як мить, стануть одним із кращих періодів життя та залишать по собі приємні спогади.





Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії,
наставник 2 курсу 6 групи ФАМ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook