Запрошуємо на перший вебінар у 2022 від Clarivate

12 січня 2022 року

 

 Наукова бібліотека НУБіП України запрошує науковців, викладачів та аспірантів взяти участь у першому в 2022 році вебінарі від Clarivate.

   Мова вебінару – українська, участь – безкоштовна, тривалість – одна година, буде проходити в онлайн режимі з використанням програми Cisco Webex meeting.
    Реєстрацію на вебінар – відкрито! Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.


13 січня 202216:15–17:15 (київський час)
Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites.
Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстраціяhttps://bit.ly/3pHtRQZ (необхідно заповнити реєстраційну анкету що відкривається при натисканні слова Register).
Вебінари проводить Тихонкова Ірина, к.б.н., консультант з регіональних рішень Clarivate.
Записи вебінарів українською на ютьюб каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg


  А також Вас очікує сюрприз від Clarivate! В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників, що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів. Удачі!

 

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook