Співробітники кафедри біології тварин прийняли участь у січневому вебінарі від компанії Clarivate Analytics

20 січня 2022, 14:18

      Важливою складовою для ефективної роботи науково-педагогічних працівників у сучасному вищому навчальному закладі є їх наукова діяльність: володіння сучасними методики відбору та обробки матеріалу, програмами для статистичного аналізу отриманих наукових результатів, як наслідок – публікація своїх статей у виданнях, які входять до міжнародних науко метричних баз Scopus і Web of Science. Функції наукової комунікації, як підібрати журнал для своєї публікації, індекс цитування і багато іншого можна знайти в наукометричних базах даних на різних наукових ресурсах. Багато навчальних платформ відкрили вільний доступ до своїх курсів, тренінгів і вебінарів, зокрема, компанія Clarivate Analytics. Викрадачі кафедри біології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України успішно пройшли серію вебінарів у січні 2022 року та отримали сертифікати учасників.

       Web of Science – одна з найбільших у світі наукометричних баз даних наукових публікацій. Компанія Clarivate Analytics, за підтримки Міністерства освіти і науки України, 13 січня 2022 року провела вебінар на тему «Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites». 

    Під час вебінару були розглянуті актуальні питання щодо проведення наукових досліджень, які часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі було з’ясовано, як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Навчалися визначати фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією. Після закінчення вебірнару співробітники кафедри біології тварин – Курбатова І.М., Чепіль Л.В., Митяй І.С., Дегтяренко О.В. та Видрик А.В. отримали сертифікати учасників.

 

 

Отриманні знання дадуть змогу підвищити рівень наукових публікацій наших співробітників.

Микола Сахацький
завідувач кафедрою біології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook