І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на кафедрі економіки

17 січня 2022 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» та наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України (№ 1293 від 24.11.2021 р.) 17 січня 2022 року на кафедрі економіки був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт.

Мета конкурсу ‒ розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

Згідно «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», конкурс проходить у два тури. У першому турі по кожній, визначеній наказом МОН України галузі знань, відбираються кращі, самостійно підготовлені студентські наукові роботи для участі у другому турі. Другий тур проводиться у закладах вищої освіти, визначених МОН України.
 
На розсуд комісії студенти спеціальності «Економіка підприємства» представили свої дослідження у вигляді доповідей з презентаціями. 
 
 
 
 
 
По завершенні засідання завідувачка кафедри Вікторія Байдала подякувала усім студентам, що підготували роботи, доповіді та презентації за темою досліджень, їх керівникам за виконану роботу та членам комісії.
 
Комісія обрала кращі наукові роботи, які будуть рекомендовані до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за відповідними галузями знань і спеціальностями.
 
 
Анна Якимовська

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook