КАФЕДРА БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО У 2022 РОЦІ ПРОДОВЖУЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

21 січня 2022 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого Валерій Цвіліховський 20 січня 2022 року провів профорієнтаційний захід з 10 та 11 класами Глевахівського закладу загальної середньої освіти Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області щодо вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України. Більша частина агітаційної роботи була відведена вступу на факультет ветеринарної медицини.
 


Під час бесіди було детально викладено десять переваг навчання в НУБіП України, що включають: статус національного і дослідницького університету; ступенева освіта; програми академічної мобільності студентів; можливість отримати подвійний диплом; закордонні практики; навчання іноземними мовами; зручне розташування студентського кампусу; розвинена інфраструктура; активне та цікаве студентське життя; спорт і оздоровлення; перспективи працевлаштування. Також було звернено увагу на рейтинг університету в ТОП-200 університетів України в 2021 році.


Особливу увагу було відведено правилам вступу на 2022-2023 н.р. та важливості участі в Олімпіаді та підготовчих курсах до складання ЗНО для вступу на навчання в НУБіП України.


Наголошено на важливості пріоритетності при поданні заяви вступником, що претендує на місця державного замовлення.  До випускників доведено, що показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність і зазначена вступником пріоритетність заяви не може бути зміненою.
 

Учнів було поінформовано про мінімальну кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі та, відповідно, з яких предметів потрібно здавати ЗНО для вступу на спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна санітарія, гігієна і експертиза».


Про факультет ветеринарної медицини були показані відеоролики, які транслювалися напряму із сайту університету. Учнів дуже зацікавили навчальні, наукові та виробничі можливості підрозділів факультету. Відповідно виникали питання, що стосувалися навчальних та виробничих практик та майбутнього працевлаштування.
 

У кінці зустрічі присутніх запрошено відвідати факультет ветеринарної медицини та більш детально ознайомитись із можливостями навчання за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна санітарія, гігієна і експертиза». Також випускникам було запропоновано долучитися до участі у «Днях відкритих дверей в НУБіП України», про дату проведення яких їм буде повідомлено заздалегідь.
Окремі учні вже висловили своє бажання навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Щиру вдячність висловлюємо за організацію зустрічі з учнями Глевахівського закладу загальної середньої освіти директору школи Ірині Андрикевич та заступнику директора Валентині Красніковій.

Доцент кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Валерій Цвіліховський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook