На допомогу абітурієнтові: профорієнтаційна робота майбутніх психологів

24 січня 2022 року

    21.01.2022 р. студентка 1 курсу спеціальності 053 «Психологія» групи ПС-21001б гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, Комінська Марина, зустрілася з учнями одинадцятих класів Кодрянського ліцею Макарівської селищної ради Бучанського району Київської області. Розуміючи усі труднощі вибору, які переживають сучасні випускники, студентка провела профорієнтаційну роботу з випускниками. Їх вона поінформувала про переваги навчання в НУБіП України, зокрема за програмою «Психологія» (ОС бакалавр). Дала відповідь на цілий шквал запитань: про особливості вступу до вищого навчального закладу, труднощі адаптації, рівень складності навчального матеріалу, можливості особистісного розвитку. Також учні надихнулися розповіддю про нагоду розкриття своїх талантів в університеті: розвиток комунікативних навичок, дослідницької компетентності, можливість участі в наукових конференціях та численних тренінгах і культурно-масових заходах.
     Майбутніх вступників зацікавила й розповідь про програму обміну: здібні студенти мають перспективу навчатися за кордоном – у Поморській академії (м. Слупськ, Республіка Польща). Також учнів, які визначилися з вибором спеціальності, зацікавила перспектива працевлаштування після навчання.   

    А ще студентка-першокурсниця повідомила абітурієнтів: розпочато реєстрування на Всеукраїнську олімпіаду НУБіП України, тому закликала всіх скористатися нагодою отримати 20 додаткових балів до оцінки сертифіката ЗНО з обраних предметів.
     Кафедра психології бажає усім міцного здоров’я, творчого натхнення, запрошує майбутніх абітурієнтів на навчання!


Марина КОМІНСЬКА, студентка спеціальності «Психологія»
Людмила ОМЕЛЬЧЕНКО, доцент кафедри психології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook