Профагітація проведена та договір про співробітництво з Вишгородською загальноосвітньою школою №1 укладено

21 січня 2022 року

21 січня 2022 року доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Хвіст В.О. відвідала Вишгородську середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 (м. Вишгород, Київська обл.).
Учням 11-А та 11-Б класів було надано основні відомості про умови вступу та напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та окремо закцентовано увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій, а також випусковій кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук (спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»).
Старшокласників було запрошено на Курси підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання за очною та дистанційною формами навчання, що дають можливість отримання високих балів на ЗНО: https://nubip.edu.ua/node/17841, а також запропоновано долучитись й до участі в Олімпіаді для вступу в університет (https://nubip.edu.ua/node/29143), що дає можливість випробувати свої сили та отримати додаткові 10-20 балів під час вступу. Наприкінці зустрічі відбулося анкетування майбутніх абітурієнтів.
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано роздаткові рекламні буклети та інформацію про правила прийому та контакти кафедри, факультету та університету.

     

Також попередньо провівши плідні переговори з керівництвом школи було напрацьовано та підготовлено умови договору про співробітництво та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України в особі ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича та Вишгородською середньою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 1 в особі директора Тимченка Олега Івановича строком на 5 років.
Сторони зобов’язалися співпрацювати у сфері удосконалення безперервної освіти середньої та вищої школи; спільно діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення спільних цілей та будувати свої взаємовідносини на підставі рівності, чесного партнерства та захисту інтересів один одного; сприяти проведенню НУБіП України профорієнтаційної роботи серед учнів. 

 

 

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook