Викладачі кафедри відвідали курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП та здобувачів закладів вищої світи аграрного профілю.

24 січня 2022 року

24 січня 2022 року розпочато онлайн- курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП та здобувачів закладів вищої світи аграрного профілю. Організаторами курсів стали викладачі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету НУБіП України за участі: Національної комісії х цінних паперів та фондового ринку, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Асоціації працівників вищих аграрних закладів освіти «Агроосвіта», Української енергетичної біржи, Аграрної біржі, Міжнародної компанії «Сингента», Консалтингової компанії «Barva Invest».  

 

Викладачі кафедри економіки долучилися до курсів  - нам важливе професійне зростання,  постійний розвиток як особистостей, удосконалення своїх професійних якостей, а також мати такий рівень кваліфікації, який би відповідав стандартам державної політики у галузі освіти. 
 
 
З вітальним словом на честь відкриття курсів виступив декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович, який зазначив необхідність професійного розвитку педагогічних працівників, звернув увагу на розгляд запланованих на курсах  цікавих питань. 
 
 
Ільїн Арсен Валерійович ознайомив з сучасним станом на напрями розвитку вітчизняного біржового ринку капіталу,  з основними компонентами клірингової системи. Багато питань більш детально було доповнено Віталієм Мілентьєвим. 
 
 
З доповіддю на тему: Особливості регулювання сучасного біржового ринку у відповідності до вимог ЗУ «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки» Солодкий Микола Олександрович – професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності. 
 
 
На другу половину дня курсів підвищення кваліфікації заплановано виконання індивідуальних практичних завдань.
 
 
Перший день курсів підвищення кваліфікації пройшов цікаво, ми отримали корисні матеріали!
                                                                            Лариса Коваленко,
                                                                 старший викладач кафедри економіки
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook