Максим Тетерук вибирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

6 лютого 2022 року
 Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. До складу Університету входять ряд структурних підрозділів серед яких і факультет ветеринарної медицини. На факультеті навчається понад 1300 студентів. Професійна підготовка лікарів ветеринарної медицини відбувається за стандартами вищої освіти, адаптованими до кращих світових освітніх програм. Випускники факультету добре обізнані з теорією, володіють новими технологіями, здатні вирішувати складні завдання в галузі аграрного виробництва. Серед бажаючих навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України й випускник Новосілківського академічного ліцею «Ерудит» Тетерук Максим Сергійович.
 
- Розкажіть про себе.
- Мене звуть Максим Тетерук, закінчую Новосілківський академічний ліцей «Ерудит» Фастівського району Київськоїобласті. Цього року планую вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.
 
- Чомуо брали саме цей університет та факультет зокрема?
- Після закінчення ліцею хочу отримати престижну вищу освіту. Здобути професію, яка мені до душі ще з дитинства. Переглянувши рейтинги ветеринарних факультетів України, зробив висновок, що НУБіП України – саме той університет, що потрібен мені. Факультет ветеринарної медицини в рейтингу знаходиться на 1-шому місці серед факультетів ветеринарної медицини України і я впевнений, що саме він дасть мені можливість розвитку, хороший старт і високу конкурентоспроможність, в майбутньому, на ринку праці. Також факультет розміщений у  мальовничій зеленій зоні м. Києва не далеко відмоєї домівки.
 
 
- Чим займаєтесь у вільний від навчання час?
- Цікавлюсь кінологією. Перечитав багато літератури і передивився безліч відеозаписів, які присвячені вивченню собак, також займаюся спортом та наукою.
 
-Чого очікуєте від навчання в НУБіП України?
-Поповнити багаж теоретичних знань і практичних навичок які буду активно використовувати у своїй майбутній професії. 
 
- Чи маєте мрію?
- Мрій у мене багато, але є одна, що стосується обраної професії − стати професіоналом своєїс прави та забезпечувати здоров’я тваринам у власній клініці.
- Щоб Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
-  Щоб задумане у всіх збулося і кожен обрав професію, щойому до душі.
 
- Дякую за розмову та чекаємо Вас в лавах студентів НУБіП України!
 
 
Тетяна Палюх
Старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook