Увага!!! Реєструйся на Олімпіаду та май можливість отримати +20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО

26 січня 2022 року

   Дорогі вступники, перед Вами зараз лежить не легкий вибір. Ви вже досі вивчили всі питання з тестів про майбутню професію. Дехто з вас вже відвідував Дні відкритих дверей у провідних університетах країни. Хтось вже визначився, ким бачить себе у майбутньому, а хтось досі вагається. Для Вас невдовзі відкриються двері в ІТ, маркетинг, економіку, право, а для когось відкриються, навіть, простори агрономії, що поєднують в собі широкий спектр спеціальностей та навичок.

   Все, що відділяє зараз Вас від мрії, це складання ЗНО. Знаємо, що Ви вже плідно готуєтеся, проте це не компенсує хвилювань. Тож ми вирішили трішки Вас підбадьорити та підтримати і підготували для Вас актуальну інформацію щодо вступу в 2022 році.
   Реєстрація на основну сесію ЗНО проводитиметься з 1 лютого по 9 березня.
 Національний університет біоресурсів і природокористування України надає унікальну можливість отримати +20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО, які додаються до обраного предмету при розрахунку конкурсного балу при вступі в НУБіП України. Минулорічні результати олімпіади Ви можете переглянути за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/93077
 Реєстрація на Всеукраїнську олімпіаду Національного університету біоресурсів і природокористування України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти триватиме з 4 січня по 15 квітня 2022 року.
   Для реєстрації заповніть Google-форму forms.gle/2kQPRTZHVHxatPpz9
   Більш детальна інформація за наступним посиланням https://nubip.edu.ua/node/29143.
 Телефони Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 Бажаємо успіхів!!!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook