Черговий візит куратора групи доцента кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Ачкевич Оксани Миколаївни до гуртожитку №5

26 січня 2022, 22:25
   Навчання у вищому навчальному закладі в іншому місті передбачає вирішення житлового питання для студентів. З початком вересня кількість населення більшості міст зростає за рахунок студентів, які приїздять сюди на навчання. Більшість з них живуть у гуртожитках.  Гуртожитки не завжди гарантують достатньо спокою, але найчастіше вартість проживання в них є нижчою за оренду квартири. Крім того, для деяких категорій студентів передбачені пільги і навіть безкоштовне проживання. Хоч стан ремонту, вільна площа, зручні меблі, власна кухня залишаються лише у мріях.

 
   Поряд з цим проживання в гуртожитку передбачає чіткі правила, які більшість студентів сприймає як обмеження власної свободи. Вахтерка пильно слідкує за кожним, контролює гостей і вимагає повернення у відповідний час. В даний час в гуртожитках особливу увагу приділяють питанню дотримання карантинних норм, а саме: носити захисні маски, користуватися антисептиком, уникати масових скупчень людей, дотримуватися соціальної дистанції.

   Всі ці питання стали основними при черговій зустрічі групи АІ-2105-ст механіко-технологічного факультету з куратором групи доцентом кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Ачкевич Оксаною Миколаївною в гуртожитку №5. Куратор групи відвідала кімнати студентів та поспілкувалася з ними. В даний час стан кімнат задовільний. Студенти дотримуються правил проживання в гуртожитку.

 

Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Ачкевич Оксана Миколаївна 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook