Вітаємо з Днем народження нашого партнера та мецената Ровного Сергія Петровича

28 січня 2022, 16:43

 

Вельмишановний Сергію Петровичу!
Прийміть найтепліші вітання з нагоди Дня Народження від науково-педагогічного колективу, працівників і студентів кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України!
 
Виховання та навчання молоді – одна із складних, благородних місій, яка вимагає доброти, мудрості, розважливості, витримки, високого професіоналізму та відданості своїй справі. 
Хоча вже багато років Ви, Сергію Петровичу,успішно очолюєте компанію «Autonica», проте колектив кафедри правомірно вважає Вас одним з когорти подвижників освітньої ниви, які творять майбутнє.
Ви інтелегентначесна, чуйна людина, талановитий організатор, який має креативнета нестандартне бачення, глибоко розбирається в суті речей, товариш який не дивлячись на складний час підтримує освіту та надихає нас до нових звершень. Саме за такими сильними і успішними лідерами тягнеться підростаюче покоління.
У День народження зичимо Вам міцного багатолітнього здоров’я, великого людського щастя, ласки від Бога на довгі літа!
Нехай поруч з Вами завжди будуть визнання та розуміння, вірні друзі і надійні партнери, щедросіється добром і достатком життєва нива, наповнюється благополуччям Ваше сьогодення і майбутнє.
 
Завідувач та колектив кафедри
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook