Викладачі кафедри відвідали Семінар-навчання

1 лютого 2022 року

1 лютого 2021 р. розпочав свою роботу Семінар-навчання для керівників підрозділів, ВСП, науково-педагогічних та педагогічних працівників ННІ/факультетів та ВСП. НПП кафедри економіки прийняли активну участь, в тому числі: зав. кафедри, проф. В. Байдала, проф. О. Ємраков, проф. В. Ткачук, проф. А. Климчук, доц. В. Нагорний, доц. Т. Мірзоєва, доц. Є. Ланченко, доц. Т. Костюк, доц. Л. Ільків, ст.викл. Л. Коваленко, асист. О. Рубан та ін.

 

 

Зустріч розпочав Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи зі вступним словом, акцентував увагу учасників на старті весняного навчального семестру в дистанційному форматі, важливості і необхідності вдосконалення проведення онлайн-занять. 

 

Протягом першого дня учасникам для ознайомлення та вдосконалення своїх знань було представлено наступні теми семінару: про оцінювання та забезпечення якості вищої освіти; фінансування Університету в 2022 році та особливості формули розподілу видатків державного бюджету на вищу освіту; щодо показників цитованості наукових праць викладачів та науковців як важливої складової підвищення рейтингу університету; застосування інформаційних ресурсів університету для організації освітнього процесу; акредитація освітніх програм: вимоги, досвід та рекомендації; основні принципи організації вступної кампанії 2022 року; забезпечення здоров’я студентського та викладацького колективу університету в умовах пандемії; практична підготовка студентів: досвід та перспективи; інструменти та сервіси дистанційного навчання; про досвід використання системи моніторингу "Електронний журнал"; академічна доброчесність як запорука якісної вищої освіти.

На цьому навчання учасників не закінчується.
Наступним етапом буде продовження семінару 2 лютого.
Асистент кафедри економіки,
Ольга Рубан
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook