Аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації Шеховцова-Бурянова взяла участь у міжнародному стажуванні

2 лютого 2022, 5:46

 Аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації Вікторія Шеховцова-Бурянова в онлайн режимі з 06 листопада до 12 грудня 2021 р. пройшла міжнародне стажування за програмою підвищення кваліфікації «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід» обсягом 180 годин (6 кредитів ECTS) Польща – Україна.

  Програма стажування була розроблена представниками Ягеллонського університету (м. Краків, Польща), українсько-польською фундацією «Зустріч», Луганським обласним інститутом післядипломної освіти, а також Всеукраїнською науковою громадською організацією «Соборність».

  Мета міжнародного стажування: підвищення якості освіти у відповідності з міжнародними освітніми стандартами; активізація роботи з упровадження новітніх технологій в освітній процес; покращення інфраструктури освітнього процесу; набуття необхідних компетентностей і отримання практичного досвіду у створенні та впровадженні власних проєктів; підвищення рівня інтернаціоналізації та покращення якості міжнародного науково-дослідницького співробітництва; інтеграція міжнародного/міжкультурного аспекту у викладання, дослідження і сервісні функції вищої, професійної і фахової передвищої освіти; професійний науковий дискурс.

  Програма стажування складалась з наступних модулів: проєктна діяльність та нова освітня парадигма, ефективний фандрейзинг, Soft Skills та командна робота, Mini-MBA в управлінні проєктами, проєктний менеджмент: від плану дій до проєкту, інновації в педагогіці як основа проєктної діяльності і розробка власного освітнього проєкту.
  Аспірантка Шеховцова-Бурянова Вікторія та її колеги, а саме Бурянов Денис (Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова) та Курусь Микита (Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського) успішно захистили освітній проєкт на тему «Створення платформи для розвитку та формування ораторської компетентності дітей Донецької області». Даний проєкт спрямований на розвиток та формування ораторської компетентності дітей шкільного віку Донецької області. Навчити дітей висловлювати, формувати власні думки та вміння критично підходити до інформації та розвивати комунікативні навички.
Запрошуємо переглянути презентацію проєкту:

https://www.facebook.com/100009626526271/videos/pcb.2925074007823455/1112147169531511

   

 


Вікторія Шеховцова-Бурянова
аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook