У перспективну професію — разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК

3 лютого 2022 року

     Вибір професії — це надзвичайно велика відповідальність. Відповідальність перед собою і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях, саме свою професію. Обирати щось нове– це завжди хвилююча мить, а особливо якщо ти змінюєш все кардинально і обираєш для себе нову незвідану професію. Так і сталося із теперішніми здобувачами ОС «Магістр», вони обрали перспективну і важливу для сьогоднішнього світу спеціальність 152 - "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація», факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

      «Минулого року я успішно завершила бакалаврат НТУУ «Київського політехнічного інституту», факультет біотехнології та біотехніки. Питання вступу в магістратуру не стояло, адже я вважаю, що отримання магістерського диплому – це додатковий розвиток, знання у певній сфері, а також перспектива у кар’єрі. Я чітко знала, що хочу змінити напрям та спробувати себе на іншій спеціальності,  а саме – поринути у світ якості, стандартизації та сертифікації.

У наш час вимоги людей до якості життя є досить високими, тому є необхідність у створенні та дотриманні певних вимог до якості продукції, надання послуг тощо. Стандартизація та сертифікація є невід’ємною частиною усіх сфер виробництва, що дає  змогу працювати в будь-якому напрямку, саме тому я обрала цю спеціальність і цей виш.

Переглянувши перелік спеціальностей київських ВНЗ я здивувалась, що лише в НУБіП є кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, тому вибір був очевидним. Після закінчення першого семестру навчання та успішного складання сесії можу сказати, що не розчарувалась у своєму виборі. Я дуже задоволена якістю викладання матеріалу та програмою в цілому. Мені подобається, що викладачі під час лекцій задіюють студентів, закликаючи їх до обговорення певних питань, таким чином ми повністю поринаємо в матеріал, що викладається та краще його розуміємо. Під час очного навчання ми мали змогу їздити на виїзні заняття, які організовували викладачі. Завдяки таким екскурсіям ми мали змогу побачити практичне застосування знань, які отримуємо, а також специфіку роботи саме керівника з якості.  

Тетяна Харіна,
студентка 1 курсу магістратури
 

 «Закінчивши Філію "Кременчуцького інституту вищого навчального закладу "Університет імені Альфреда Нобеля" і отримавши ОС «Бакалавр» перед мною стояв нелегкий вибір спеціальності і університету. І вибір був зроблений…

НУБіП – це великий науковий світ, а факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК дає можливості студентам для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, проходження закордонної практики, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.

Спеціальність «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» стала затребуваною в Україні саме останніми роками, оскільки збільшилася потреба у фахівцях у сфері сертифікації та стандартизації. За актуальністю дана професія сьогодні займає 4-е місце в загальному списку. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК в НУБіП один з перших в Україні пропонує глибоке наукове, різностороннє вивчення цієї проблематики, застосовуючи сучасні підходи до навчання.

Досягнувши цілі і вступивши на бюджет, я зрозумів, що розпочати новий етап мого життя…

Перший семестр був досить насиченим: новими знайомствами, знаннями, можливостями і відкриттями нових країн, міст. Так, саме відкриттям, тому що в мене була чудова змога потрапити на виробничу практику від університету в Німеччину, де я отримав практичну складову навчання фахівця своєї справи. Будучи на практиці закордоном, я приділяв час і навчанню, так як воно було дистанційно – це було реально. Так, це було складно, але потрібно врити в себе! І я і мої колеги успішно здали сесію, а деякі отримують стипендію, і завдяки правильно поставленим цілям, я теж. За такі результати, тільки першого семестру, я ДЯКУЮ, керівництву факультету та викладачам кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції і звичайно ж своїм одногрупникам.

Раджу всім хто бажає змінити своє життя і поринути у щось нове, отримати найкращі можливості звернути свою увагу на спеціальність 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація», факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національного університету біоресурсів і природокористування України. Дякую.»

Євгеній Болибік,
студент 1 курсу магістратури

 

    «Наше життя завжди супроводжується вибором – ми його робимо постійно зважаючи на відгуки, власні бажання, пропозиції. Ось і мій крок в магістратуру почався з вибору – важливого, для мене вибору. Який же все таки обрати університет, свою першу ланку дорослого життя – Національний університет харчових технологій чи знову відчути, як пітніють руки і захоплює нервування від того, що ти будеш в новому вузі з новим людьми.

На мій вибір вплинула моя мрія стати великою людина, яка буде займатися питаннями стандартизації, сертифікації та якості, щоб фахівець не шкодив здоров’ю, тому, як тільки знайшла цю освітню програму одразу зрозуміла – це воно, так було безліч вагань, переживань, нервів та стресу.

Але коли я прибула на екзамен – скажімо так, як першокласник, я не розуміла ні куди іти, ні до кого звертатися, мені зі щирою посмішкою, як зараз пам’ятаю в чудовому українському вбранні, допомогла декан мого вже факультету Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, за що я дуже їй вдячна. Для мене наша перша зустріч була буже неочікуваною та дуже приємною і в цю мить уже спрацював мій людський фактор і я вже була готова везти оригінали документів. Але мене ще захопила також і величність цього університету.  Я обрала НУБІП через відгуки моїх друзів, мрію, спілкування з викладачами, бажанням бути приєднаною до чогось величного, як мій університет.

І ось настав час коли ми за партами отримуємо нові знання – які надають досвідчені викладачі, які гарно володіють матеріалами, та надають прості, але дуже гарні приклади, які ми одразу запам’ятовували. Наші викладачі завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких запитань, влаштовують виїзні заняття та давали можливість відчути себе робітником аудиторської компанії, фахівцем своєї справи, і не тільки.

За час навчання я зрозуміла, що не разу не пошкодувала про свій вибір. Я новий учень тому хтось може думати, що буде тяжко, будуть погані оцінки, не буде підтримки від викладачів, але ні – це не про НУБІП тут всі допомагають один одному, тобі ставлять п’ятірки не за те що, ти навчався в цьому університеті, а за знання, викладачі і поцікавляться тобою і допоможуть і дадуть пораду.

Я кожному раджу спробувати віднайти свою професію в цьому неймовірному університеті – НУБІП України, навіть якщо на роздоріжжі професій то відвідайте хоч раз цей університе і ви будете вражені його величчю та добротою працівників. І обіцяю Ви себе знайдете тут!»

Юлія Лисюк,
студентка 1 курсу магістратури

   

«Мене звати Євгеній Ярмоленко, раніше навчався на бакалавраті в Національному авіаційному університеті. Після закінчення прагнув змін профілю, вибір зупинився на НУБіП України та факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Майже з перших днів було видно, як викладачі старанно виконують свою роботу, адже у кожного свій метод викладання та спілкування зі студентами. Предмети на магістратурі дуже гарно розкривають суть спеціальності 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація», немає чогось непотрібного, вся інформація корисна та актуальна.

Також великим плюсом є міжнародна практика, яку надає університет. Це дуже хороша можливість дізнатися підприємство зсередини та зрозуміти, як в майбутньому працювати з подібним і знати всі нюанси роботи.»

 

Євгеній Ярмоленко,

студент 1 курсу магістратури

 

 

«Я - Ліщук Олександр студент 1 курсу магістратури факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Маю  чудову та цілеспрямовану групу, яка навчається зі мною на спеціальності 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».

Раніше навчався на бакалавраті в Національному авіаційному університеті за спеціальністю "Маркетингова діяльність". Закінчивши  ОС «Бакалавр» мені порадили звернути увагу на НУБіП України, щоб далі розвиватися і крокувати у майбутнє. Пройшовши процедуру вступу я є студентом цього вишу і я дуже радий, що потрапив саме сюди адже тут дуже чудові, світлі, талановиті люди, які вірять у свою справу та завжди допоможуть і підтримають у будь-якій ситуації.  Зокрема це наш чудовий куратор Тетяна Вікторівна, вона одразу знайшла до нас підхід, завжди допомагає нам у навчанні  та самореалізації.

Також я і подумати не міг, що коли я дивився телевізор, на 1+1 я бачив, як Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко, декан факультету харчових технологій, виступає у якості експерта з питань здорового харчування, а тепер я стояв поруч з нею, тримав присягу і я став частиною цього смачного факультету.

Отже, я дуже радий, що потрапив саме до НУБіП України і за отримані можливості, виконані бажання отримувати інноваційні знання, створені мрії на майбутнє.»

Олександр Ліщук,

студент 1 курсу магістратури

 

 

«Отримавши диплом Київського національного університет імені Тараса Шевченка і маючи вже сформоване бачення, яким фахівцем я хочу стати, було прийнято рішення обрати університет та спеціальність, яка дозволить відкрити нові грані. Мій вибір зупинився на цьому університеті тому що, тут навчають спеціальностям, які є провідними, і, які зараз є найбільш потрібними. Друге - через викладацький склад, більшість викладачів мають практичні знання, і це не може не радувати, так як ти розумієш, що тебе будуть навчати досвідченні спеціалісти своєї справи.

Я радий, що попав саме сюди, оскільки тільки в цьому університеті впроваджуються новітні світові технології та дають потрібні знання. Тому, якщо у вас є бажання стати гарним фахівцем, то я рекомендую вступати до цього університету, обирати факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК та освітню програму «Якість, стандартизація та сертифікація».»

Андрій Почерпайло,

студент 1 курсу магістратури

 

 

МИ ВСІ РІЗНІ, АЛЕ ОБРАЛИ ОДНУ НАЙКРАЩУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ І ВАМ РЕКОМЕНДУЄМО!

Розмову вела куратор групи
Тетяна Розбицька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook