Мрію отримати якісну вищу освіту

2 лютого 2022 року
НУБіП України

      Випускник Шмигельський Ростислав Миколайович: «Мрію отримати якісну вищу освіту і перспективну професію інженера-енергетика, тому обираю для навчання НУБіП  України»

                                 

 
 
Ростислав Шмигельський успішно закінчує ЗСШ № 1 м. Переяслава, що на Київщині та мріє продовжити навчання за спеціальністю 141"Енергетика, електротехніка і електромеханіка" у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
                        
       
Ростиславе, з чого розпочалося  Ваше  знайомство з НУБіП України?
 Вперше я почув про НУБіП України та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження від викладачів кафедри вищої та прикладної математики, потім був сайт університету. Остаточно я переконався в своєму виборі після «Дня відкритих дверей», який відбувся восени 2021 року. Моє перше безпосереднє знайомство розпочалося з підготовчих курсів, на яких на даний час я є слухачем. Приємно вражений високим рівнем викладання, що на мою думку дозволить мені  успішно скласти ЗНО з профілюючих предметів.  Також планую прийняти участь в олімпіаді для абітурієнтів, реєстрація на яку вже розпочалася.
 
Чому Ви обрали саме ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, адже в НУБіП України є і інші факультети та інститути?
- На сьогоднішній день у світі, і в Україні зокрема, активно розвиваються такі перспективні шляхи отримання електричної енергії, як: вітро - та сонячна енергетика, а також енергія водню. На мою думку  в майбутньому Україна, не зважаючи на економічну кризу, може бути одним із світових лідерів у розвитку різних видів отримання зеленої енергії і тим самим стати енергонезалежною державою. Тому, вважаю, що вступ до цього інституту дасть можливість отримати престижну та перспективну інженерну спеціальність, з подальшою реалізацією професійних планів.
 
Які ваші захоплення?
- Захоплююсь спортом, туризмом, а також електронікою. Знаю, що в НУБіП України приділяється значна увага розвитку спорту, доволі розвинута спортивна інфраструктура, діють багато спортивних секцій, постійно відбуваються спортивні заходи. Я тривалий час займаюсь штовханням ядра і хотів би продовжити тренування і коли стану студентом.
    - Ну що ж, Ростиславе! Дуже були раді спілкуванню з Вами! Щиро зичимо міцного здоров’я, успішного складання іспитів у школі та ЗНО! І обов’язково вже зустрінемося 1 вересня в НУБіП України.
 
У абітурієнта брала інтерв’ю:
доцент кафедри вищої та прикладної математики
Арнаута Н.В.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook