Школа майбутнього енергетика продовжує роботу в он-лайн форматі

2 лютого 2022 року

 

У зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації багато шкіл перейшли на роботу в он-лайн форматі, так працює сьогодні і Зеленодольський ліцей. Але не зважаючи на це, учні випускного класу під керівництвом вчителя фізики Марини Володимирівни Лорер майже у повному складі зібрались на он-лайн урок з математики у школі майбутнього енергетика. Більшість з цих учнів уже зареєструвались для участі в олімпіаді НУБіП, а дехто відвідує і наші підготовчі курси.
 
 
Олена Шеліманова, доцент кафедри теплоенергетики – організатор зустрічі -  ще раз підкреслила важливість вивчення математики. По-перше, ЗНО з математики є обов’язковим, а крім того при розрахунку конкурсного балу при вступі до ЗВО ваговий коефіцієнт цього ЗНО є найвищим.
 
 
Викладач кафедри вищої та прикпрооладної математики Ірина Мартиненко зосередилась на практично орієнтованих задачах, які внесені до переліку завдань ЗНО та викликають в учнів певні труднощі. Разом вони розвязали декілька задач. Учні активно включились в роботу і проявили і знання, і здатність до логічного мислення.
 
 
 
 
Найкращою оцінкою нашого заходу, на мій погляд, є те, що, прощаючись, учні не просто подякували організаторам, але й запитали: «Коли ми зустрінемось знову?»,
Сподіваємось, що ми дійсно скоро знову зустрінемось з учнями Зеленодольського ліцею, і що наші наступні заняття будуть такими ж корисними, як і попередні.
 
Олена Шеліманова,
доцент кафедри теплоенергетики
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook