Формуємо задачі, починаємо навчання у 2 му семестрі

3 лютого 2022 року
   26 січня 2022 року було проведено розширене засідання кафедри ОПБСТ у форматі деканат-співробітники кафедри. Під головуванням декана Братішка Вячеслава Вячеславовича, заступників декана з навчальної роботи Сівака І.М. та з наукової роботи Мацюка В.І., в очному форматі відбулося засідання кафедри щодо формування задач і планів на другий семестр, підведення підсумків за профорієнтаційну роботу в січні місяці.

   Вячеслав Вячеславович закцентував увагу на важливості доброчесності роботи НПП, окреслив першочергові завдання в межах підготовки до старту навчального семестру. Наголосив, що невід’ємними заходами із збереження здоров'я є необхідність дотримання санітарно-епідеміологічних обмежень та вакцинації. Викладачі кафедри ще раз узгодили розклад та отримали завдання, довести його до старостів груп і всіх студентів, для організованого початку навчального процесу.

   Також приділили увагу профорієнтаційній роботі, на засіданні було прийнято рішення більш активно залучати слухачів підготовчого відділення та учасників олімпіади для вступу до університету. Приділили увагу підготовці до відзначення 125-річниці університету у 2023 р. 

 

Олег Заболотько, доцент кафедри ОПБСТ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook