Члени гуртка "Агротурист" слухачі вебінару "Планування кар"єри: які навички потрібні у сфері HOREGA сьогодні?

24 січня 2022 року

      Під час канікул члени гуртка "Агротурист" проводять час з користю і були слухачами вебінару від керівника відділу підготовки персоналу мережі готелів Reikartz Hotel Group Ірини Магалецької (Київ) на YouTube-каналі мережі на тему  "Планування кар"єри: які навички потрібні у сфері HOREGA сьогодні?

     Ірина Магалецька познайомила студентів з мережею Рейкарц, структурою готельного бізнесу, відповідальністю кожного елемента у системі готельного господарства, а також можливостями кар’єрного росту.

       Крім того, майбутні фахівці сфери гостинності ознайомилися з головними досягненнями компанії та особливостями менеджменту й маркетингу в мережі Reikartz Hotel Group; обговорили переваги та недоліки роботи в готельно-ресторанних комплексах; отримали змістовну інформацію щодо основних вимог до окремих категорій працівників, ознайомились із переліком й описом курсів навчального центру Reikartz Hotel Group.

       Студенти дізналися про можливість пройти курс навчання і практики у готелі та отримати свідоцтво професійного керівника.

       Дякуємо Ірині Магалецькій за корисну інформацію і надіємося на подальшу співпрацю.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook