Колектив кафедри терапії і клінічної діагностики готовий розпочати весняний семестр 2021-2022 навчального року

4 лютого 2022 року

Епідеміологічна ситуація, що склалася в Україні вносить зміни до графіку освітнього процесу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Так, ректоратом університету було прийнято рішення про навчання у весняному семестрі для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання усіх курсів, освітніх ступенів та програм підготовки бакалаврів і магістрів з 7 лютого по 25 лютого в дистанційному форматі.
Засідання кафедри терапії і клінічної діагностики відбулося 4 лютого 2022 р. в online-режимі під головуванням завідувача, доцента Грушанської Наталії Геннадіївни. Першим питанням на засіданні кафедри терапії і клінічної діагностики розглядали особливості організації навчального процесу в умовах карантину. Аналізували стан готовності електронних навчальних курсів, їх наповнення, зарахування студентів. Особливу увагу звертали на стан здоров’я викладачів.


На засіданні кафедри обговорили ряд організаційних питань, які стосувалися розподілу педагогічного навантаження, розподілу студентських груп між викладачами.

Доцент Наталія Бойко


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook