НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У ДРУГОМУ СЕМЕСТРІ 2021-2022 н.р.

5 лютого 2022, 10:40

4 лютого 2022 р. відбулася онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі завідувачами кафедр і науково–педагогічними працівниками. Метою зустрічі було обговорення готовності кафедр до організації освітнього процесу у другому семестрі 2021-2022 н.р.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив науково–педагогічних працівників з подіями, які відбулися в університеті. Зокрема, це початок семестру в дистанційному режимі. Нагадав про виклики, які чекають на факультет: вступна компанія та здача єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ). Також Микола Іванович зосередив увагу на дотриманні протиепідеміологічних вимог в умовах пандемії COVID-19.


Заступник декана Сергій Деркач довів до відома науково-педагогічних працівників зміст наказів ректора університету: від 31 січня 2022 року, № 66 – «Про зміни до графіку освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р.», від 03 лютого 2022 року, №78 – «Про щотижневий контроль за відвідуванням занять студентами у 2 семестрі 2021-2022 н.р.». Закцентував увагу на аналізі успішності залікової екзаменаційної сесії за І семестр 2021-2022 н.р. Нагадав про розклад занять, який оприлюднено на сайті університету і розісланий на кафедри, а також розклад початку і закінчення занять.


Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на подачі інформації щодо посилань на лекції, підготовку кафедр до проведення навчальних практик. Зосередив увагу науково–педагогічних працівників на тому, що створення і контроль журналу відвідування на навчально-інформаційному порталі Elearn є обов’язковим. Нагадав про контроль ліквідації заборгованості за навчання та своєчасну оплату студентами за навчання.


Заступник декана Тарас Савчук нагадав науково–педагогічним працівникам, які є наставникам групи, стосовно проведення виховної годину в свої групах двічі на місяць. Закликав кураторів володіти ситуацією в групі та в гуртожитку, де проживають їх студенти.
Завідувачі кафедр доповіли щодо готовності колективу до проведення освітнього процесу у другом семестрі 2021-2022 н.р. в дистанційному і очному форматах.


Науково–педагогічними працівниками впродовж засідання було задано ряд питань, які стосувалися освітнього-виховного процесу, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.
На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я і успіхів у навчальному семестрі.

Сергій Деркач, Юрій Жук,
Тарас Савчук, заступники декана факультету ветеринарної медицини


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook