ТРАДИЦІЙНА ЗУСТРІЧ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ ІЗ МАГІСТРАМИ-ЕКОЛОГАМИ

30 серпня 2021, 10:15

 У яких установах та організаціях працювати за фахом, після отримання диплому про вищу освіту? Цим питанням постійно переймаються студенти та викладачі. З метою оптимізації освітніх програм у відповідності до сучасних вимог ринку праці, полегшення вибору молоді в працевлаштуванні та орієнтації їх на актуальні вакансії, на факультетах НУБіП України функціонує Рада роботодавців, яка ефективно співпрацює з науково-педагогічними працівниками й випускниками університету.

Відповідно до реалізації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня підготовки фахівців із спеціальності «Екологія» на початку нового навчального року відбулася робоча зустріч керівника CEO платформи GetMarket Бабаєва Максима із магістрами та викладачами кафедри екології агросфери та екологічного контролю. У ході зустрічі Максим наголосив на важливості отримання сучасних професійних знань, вмінь і компетенцій, їх застосуванні при підготовці наукових проектів у сфері відновлювальних джерел енергетики й специфіки роботи у «просуванні» та розвитку галузі альтернативної енергетики. Ні для кого не секрет, що енергетичний сектор істотно впливає на зміну клімату, а тому очевидне майбутнє постає саме за відновлювальними джерелами енергії.

 

Магістри уважно вислухали доповідача, а опісля задали кілька запитань, на які отримали вичерпні відповіді щодо можливостей та перспектив працевлаштування, кар’єрного росту та реалізації своїх професійних вмінь і навичок.

 

Євгеній Бережняк, доцент

Олена Наумовська, завідувач (в.о.)

кафедра екології агросфери та екологічного контролю

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook