Запрошуємо на підготовчі курси випускників технікумів та коледжів!!!

5 лютого 2022 року

 

   Шановні випускники технікумів та коледжів! Вже почалася  реєстрація на ЗНО і триватиме до 9 березня. Перед Вами постає не легкий вибір. Тому кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського зібрала для Вас цікаву інформацію щодо вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України.

   

   Відповідно до Правил прийому НУБіП України, вступ на ОС "Бакалавр" на основі ОКР "Молодшого спеціаліста" (освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра), передбачає подання 2-х сертифікатів ЗНО та успішне складання фахового вступного випробування з обраної спеціальності. Рекомендуємо Вам переглянути спеціальності університету за посиланням nubip.edu.ua/node/19922. Цікаву інформацію щодо навчання та особливостей студентського життя на спеціальності 201 "Агрономія" та Ви можете знайти за посиланням на сайті університету (nubip.edu.ua/structure/abf) або на наших сторінках в Instagram: sig_nubip, abf_nubip, department_agrochemistry_nules.

   З метою якісної підготовки до складання фахового вступного випробування, в університеті на безоплатній основі організовані інформаційно-консультаційні курси для випускників технікумів та коледжів. 

   Реєстрація для участі відбувається шляхом заповнення Google-форми та буде тривати з 7 лютого до 30 березня 2022 року.
   Слухачі курсів отримають фахову підготовку до екзамену, кваліфіковану допомогу у правильному використанні рекомендованої літератури за фахом, а також покращать свій рівень знань за обраною спеціальністю. 
   Якщо Вас цікавлять спеціальності 201 "Агрономія" та 203 "Садівництво та виноградарство" для зворотнього зв'язку залиште інформацію про себе за посиланням у Google-формі.
   Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
Бажаємо успіхів!!!
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook