ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО

7 лютого 2022 року
с. Тарасівка – Великодимерська територіальна громада, Броварський район, Київська область.

  Перед початком навчального семестру розпочався новий етап і у профорієнтаційній роботі. Доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка Мартишко Віктор Миколайович провів зустріч з учнями 11 класу Тарасівської загальноосвітньої школи Великодимерської громади, що на Київщині.

  В ході зустрічі було презентовано НУБіП України та його спеціальності з підготовки майбутніх фахівців. Детально надана інформація з особливостей вступу на навчання за освітніми програмами "Агроінженерія " і "Транспортні технлогії (на автомобільному транспорті)". Особливу увагу майбуті студенти звернули на презентовану матеріально-технічну базу механіко-технологічного факультету, цікавились умовами вступу, обсягами держзамовлення, умовами проживання та дозвіллям студентів.

  Учні у повному обсязі були ознайомлені із Правилами вступу до НУБіП України у 2022 рокі та Консультаційно-підготовчі курси з підготовки до ЗНО, запрошені до участі в ОЛІМПІАДІ, яку проводить наш університет (роздані друковані матеріали, надана інформація про можливі варіанти контактів із приймальною комісією, зокрема і через соціальні мережі).

 

 Доцент

кафедри сільськогосподарських машин

та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка                                                           Віктор Мартишко

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook