Міжнародна співпраця в рамках удосконалення ОП «Кібербезпека», «Комп’ютерна інженерія» та «Комп’ютерні системи і мережі» з колегами університетів Республіки Казахстан

6 лютого 2022 року

 

   Кафедра комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжують співпрацю в рамках удосконалення ОПП «Кібербезпека», «Комп’ютерна інженерія» та «Комп’ютерні системи і мережі» з колегами з Республіки Казахстан. З 1 по 9 лютого 2022р. на кафедрі в рамках програми академічної мобільності працюють колеги з одного з провідних університетів Республіки Казахстан – Казахського національного університету імені Аль-Фарабі (https://www.kaznu.kz/en).

   Викладачі кафедри інформаційних систем факультету інформаційних технологій Казахського національного університету імені Аль-Фарабі – Салтанат Аділжанова та Молдир Идиришбаєва знайомились з обладнанням лабораторій 206, 211, 223, 224 кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки. Зокрема, використовуючи обладнання кіберполігону кафедри КСМ та КІБ, казахські колеги мали можливість провести експериментальні дослідження з питань використовування інформаційних технологій для динамічного управління ресурсами кібербезпеки навчального закладу.

Борис Гусєв,

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook