Підготовка до нового семестру. Засідання кафедри

7 лютого 2022 року

   Третього лютого 2022 р. відбулося вже друге у поточному році засідання кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології під головуванням завідувача кафедри, доцента Володимира Мельника.
   Цього разу головною темою засідання було питання готовності кафедри до нового весняного семестру 2021-2022 навчального року, який починається сьомого лютого 2022 р. Було обговорено низку організаційних питань навчального процесу: розклад занять, розподіл годин між науково-педагогічними працівниками, розподіл академічних груп студентів.

   Оскільки, навчання буде дистанційним то НПП прозвітували про стан, наповнення та готовність електронних навчальних курсів. Рішення про дистанційний формат навчання було прийнято на основі  рекомендацій Міністерства освіти і науки України у зв’язку з епідемічною ситуацією, що склалася на сьогодні в Україні, ректорат університету вніс зміни до графіка освітнього процесу на другий семестр 2021-2022 н.р., зокрема було прийнято рішення з 7 по 25 лютого проводити навчання в дистанційному форматі для усіх здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та програм підготовки бакалаврів і магістрів.

   Також на засіданні було обговорено підготовку до акредитації освітніх програм та підготовка НПП до неї, початок роботи з слухачами курсів підвищення кваліфікації для лікарів ветеринарної медицини на державній на комерційній основі. Не оминув Володимир Васильович і профорієнтаційну роботу, яку здійснюють викладачі кафедри.


   На засіданні було розглянуто й інші важливі питання діяльності кафедри, зокрема підготовка до конференції присвяченої 100 річчю створення кафедри та публікативна активність НПП.


Секретар кафедри, доцент,
 Олександр Мартинюк
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook