Розпочались онлайн-заняття на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД

7 лютого 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

07 лютого 2022 р. рівно о 8:30 к.е.н., доц. кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД - Файчук О.М. розпочав першу у цьому навчальному семестрі лекцію на тему «Теоретичні основи міжнародної економічної інтеграції» для студентів 3 курсу спеціальності «Менеджмент».  Слід наголосити, що гарний настрій лектору забезпечив той факт, що на онлайн-занятті були присутні всі студенти. Більше того, слухачі проявили інтерес до презентованого матеріалу і наприкінці лекції задали викладачу ряд актуальних запитань. На другій парі вивчення курсу було продовжено у форматі практичної роботи на платформі elearn. Файчук О.М. детально пояснив студентам методику та організацію проведення майбутніх лекційних, семінарських і практичних занять з дисципліни «Міжнародна економічна інтеграція. Європейська інтеграція». Також він познайомив слухачів із новітньою навчально-методичною літературою, яка була розроблена й опублікована науково-педагогічними працівниками НУБіП України і зараз розміщується у бібліотечному фонді університету ( у т.ч. цифровій бібліотеці НУБіП України).

Для студентів 2,3 групи 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» навчальний семестр розпочався з дисципліни «Фінісово-економічна безпека», яку викладає доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД - Коваленко Н.О. На заняттях було розглянуто підходи до визначення фінансово-економічної безпеки як держави, так і підприємства. Студенти ознайомилися з практичними завданнями, що повязані з визначенням фінансово-економічних показників безпеки підприємства.

Міщенко І.А. к.е.н., доц. кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД провів для студентів 4 групи 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» на початку другого навчального семестру лекцію з дисципліни «Financial and Economic Security» на тему: «The essence of economic security».

 

Голоша Н.Є. к.е.н., доц. кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД провела лекцію на тему: «Сутність,особливості, функції та форми маркетингу в зовнішньоекономічній діяльності» з дисципліни «Маркетинг в ЗЕД» для студентів 3 курсу, 4 групи.

 

Підготув: к.е.н., доц. І.А. Міщенко

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook