Розпочато підготовку до ЄФВВ з фахових дисциплін

9 лютого 2022, 14:00
З 7 лютого розпочався Весняний семестр 2021-2022 навчальних років. Цей період має особливу вагу для бакалаврів 4 року навчання. Адже вони не тільки виходять на фінішну пряму бакалаврського циклу навчання, а є майбутніми вступниками до магістратури.
Особливістю цьогорічного набору до магістратури є складання комплексу іспитів, які об’єднані в єдине фахове вступне випробування.
ЄФВВ – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. ЄФВВ складається із двох тестів: загальних навчальних компетентностей та предметного.
З метою підвищення якості підготовки фахівців, керівництвом університету та деканатом економічного факультету, були відкриті відповідні тренінг-курси з іноземної мови, загальних навчальних компетентностей та фахових предметів.
З 8 лютого, для всіх бажаючих вступити до магістратури за однією із спеціальностей галузей знань 07 «Управління та адміністрування», розпочалася підготовка з фахового іспиту.
Даний блок включає в себе експрес проходження ключових питань з дисциплін Підприємницька діяльність, Менеджмент та Маркетинг.
Враховуючи епідемічну ситуацію в країні дані курси розпочалися в онлайн форматі. Перед початком курсу, з напутнім словом, виступив декан факультету- Діброва Анатолій Дмитрович. Він акцентував увагу на нюансах цьогорічної вступної компанії та побажав успіхів у підготовці.
Після чого студенти, під керівництвом доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, к.е.н. Нікітченко Сергія Олександровича, почали практичну підготовку.
 
P.S. Від імені викладачів факультету і університету хочу побажати студентам-випускникам відповідально підготуватися до вступу і пам’ятати, що жоден викладач, жодна людина не зможе за Вас зробити Вашу роботу!
 
З найкращими побажаннями куратор 4 курсу
спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Нікітченко С.О.  
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook