Відбулось засідання наукового гуртка «Основи наукових досліджень в агробізесі»

9 лютого 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

      08.02.2022 р. на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД була проведена перша у цьому семестрі «Наукова година» під керівництвом к.е.н., доц. Олександра Файчука. Позитивним став той факт, що до неї долучились студенти 1-го та 2-го курсів.

Спочатку науковий керівник представив членам гуртка нову старосту, якою стала студентка 2 курсу 7 групи ФАМ Олександра Каминіна та її заступників – Олександру Козачук і Олександра Богданюка. Побажавши їм міцного здоров’я, натхнення і прагматизму, очільник кафедрального наукового осередку коротко окреслив місію, цілі та стратегію розвитку гуртка. Особливу увагу слухачів Олександр Файчук звернув на план роботи наукового гуртка у поточному році. Зокрема, він наголосив на важливості доповідати на всеукраїнських і міжнародних конференціях, круглих столах, семінарах; долучатись до участі в наукових конкурсах і проєктах; готувати разом із науковим керівником тези доповідей і статті та ін.

         У другій частині зустрічі Олександр Файчук провів коротку лекцію на тему «Наука як соціальний феномен», в якій розкрив сутність поняття «наука», навів класифікацію наук й обгрунтував особливості науки як виду трудової діяльності.

         Наприкінці наукової години членам  гуртка була надана актуальна інформація про науково-практичні онлайн конференції, що відбудуться у поточному місяці. Варто зазначити, що всі студенти виявили великий інтерес і бажання прийняти в них участь.

Підготував:

к.е.н., доц. Іван Міщенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook