Профорієнтаційна робота в Нетішинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2

11 лютого 2022 року

    11 лютого в рамках виконання плану профорієнтаційної роботи передбаченого НПП кафедри соціальної роботи та реабілітації відбулась чергова зустріч з майбутніми абітурієнтами. Учасниками заходу стали завідувач кафедри - Сопівник Ірина Віталіївна, доцент - Прохорчук Олександр Михайлович, Сирова Каріна – студентка 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» та близько 60-ти учнів Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Нетішинської міської ради Хмельницької області.

   Учням була представлена спеціальність «Соціальна робота», аудиторний фонд кафедри, бази практик, за якими проводиться підготовка, ознайомлено з особливостями професій та вакансій на світовому ринку.

    Сирова Каріна охоче поділилась своїми враженнями щодо навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України та про можливості навчання за програмою подвійного диплому, який дозволяє українським студентам навчатися в Європі та отримувати дипломи європейських університетів.

    Зустріч виявилась надзвичайно цікавою та змістовною, з урахуванням віку та індивідуальних обставин аудиторії. Кожен учень мав можливість взяти участь в дискусії, висловити свою думку, або ж поставити питання.

Асистент кафедри соціальної роботи та реабілітацій - Будегай Вікторія Андріївна 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook