Стартувала підготовка до ЄФВВ із психології

11 лютого 2022 року

     У НУБіП України 09 лютого 2022 р. розпочався цикл занять із підготовки до єдиного фахового вступного випробування із психології для студентів IV курсу бакалаврату напряму підготовки 053 «Психологія».
    Заняття відбувалось на базі платформи zoom у форматі інтерактивної вікторини kahoot, що добре зарекомендувала себе як ефективний засіб повторення та закріплення навчального матеріалу. До кожного із пропонованих завдань були надані необхідні пояснення та коментарі, також студенти мали можливість поставити свої запитання.

    Відповідно до проєкту програми предметного тесту з психології єдиного фахового вступного випробування, запропонованого Міністерством освіти і науки України, перше заняття було присвячене темі «Психологія у структурі сучасних наук». Із приємністю відзначаємо, що окрім студентів НУБіП України, до курсу підготовки доєднались студенти з інших ЗВО.


Подальші заняття відбуватимуться щосереди із 10.10 до 11.30 у дистанційному форматі. Для запису звертатись на кафедру психології https://nubip.edu.ua/node/104181 .


В.о. завідувача кафедри психології
Мартинюк Ірина Анатоліївна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook