МОН - Всеукраїнський онлайн-флешмоб до Дня безпечного Інтернету

4 лютого 2022 року
м. Київ

 

Повідомляємо про можливість для педагогічних працівників закладів освіти взяти участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернету, який проводитиметься в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

У рамках заходу, який відбудеться 08 лютого 2022 року з 1400 до 1500, буде реєструватися рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education.

Усі інструкції, матеріали, а також форма зворотного зв’язку в разі запитань чи уточнень опубліковані на вебсайті за покликанням http://bit.ly/dbi2022.

Під час заходу будуть презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконають вправи у віртуальних кімнатах, отримають рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізнаються як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримають підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.

Для додаткових запитань чи уточнень деталей можна звернутися на електронну адресу: [email protected]

Іван Роговський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook