Наше поповнення спільноти науково-педагогічних працівників, що викладають навчальні дисципліни англійською мовою

15 лютого 2022 року
НУБіП України

                      04 лютого 2022 року вперше в онлайн-форматі була організована комісія з оцінки рівня володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників в оновленому складі згідно наказу ректора від 19 серпня 2021 р. за №855.

            На початку роботи комісії з вітальною промовою виступив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, закцентував увагу присутніх на актуальності зростання темпів забезпечення викладання навчальних дисциплін англійською мовою на різних етапах підготовки майбутніх фахівців та як обов’язкова умова успішної міжнародної співпраці з освітньо-науковою світовою спільнотою, як викладачів студентів, так і студентів.
    
        Члени комісії – завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна, завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Інна Грабовська, доцент кафедри іноземної філології і перекладу Оксана Чайка і керівник Центру вивчення іноземних мов Наталія Харчук, а також керівники відповідних підрозділів служби проректора з науково-педагогічної роботи Ярослав Рудик, Лариса Кліх, Оксана Зазимко та Олена Колеснікова.
    
Вітаємо нашого колегу Андрія Любомировича Шидліча, доктора фізико-математичних наук, доцента кафедри вищої та прикладної математики з допуском до викладання математичних дисциплін англійською мовою та бажаємо подальших успіхів у співпраці зі студентами по опануванню кафедральних дисциплін англійською мовою і натхнення, творчості у науково-професійній діяльності!
 
Анатолій Стеблецький
доцент кафедри вищої і прикладної математики
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook