Участь факультету у виставках INPRODMASH та UPAKOVKA

10 вересня 2014 року
м. Київ

 

      9 вересня 2014 року студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК УННІ якості біоресурсів та безпеки життя прийняли участь у 23-й Міжнародній спеціалізованій виставці обладнання і технології для харчової та переробної промисловості INPRODMASH та 15 –тій Міжнародній спеціалізованій виставці обладнання, матеріалів і технологій для упаковки харчових продуктів/ UPAKOVKA.
      В рамках виставки відбулась II -га міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології» . Організаторами конференції є Міністерство аграрної політики та продовольства України та Національна асоціація виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції.
       Студенти мали змогу прослухати багато цікавих та змістовних доповідей, серед яких доповідь директора Українського ННІ якості біоресурсів та безпеки життя НУБіП України, члена-кореспондента УААН, д.б.н.,професора Мельничука С.Д. і декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н., професора Баль-Прилипко Л.В.- «Екологічна безпечність питної води-запорука якості харчових продуктів»

      На експозиціїI INPRODMASH&UPAKOVKA представлено обладнання, інвентар, матеріали,інгредієнти для різних галузей: м’ясної,молочної, масложирової, кондитерської, бакалійної, консервної та сучасні пакувальні технології та обладнання , виробничі лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.
В експозиції виставок представлено Голландський павільйон, де студенти змогли познайомитися з провідними голландськими виробниками харчової промисловості та ознайомитися з інноваційними технологіями та обладнанням для переробки сільськогосподарської продукції.
      INPRODMASH&UPAKOVKA сприяє підвищенню культури виробництва і безпеки продукції, а також інтеграції аграрного сектору України в світові ринки.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook