Ще одна школа охоплена профорієнтацією: тепер у Вінницькій області!

17 лютого 2022 року

   16 лютого 2022 року завідувачка кафедри соціальної роботи та реабілітації Ірина Сопівник та старший викладач кафедри Альона Альтанова завітали на онлайн-зустріч із учнями випускних класів Ладижинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Ладижинської міської ради Вінницької області.  

    

   Зустріч відбулась за сприяння випускниці спеціальності «Соціальна робота», а нині заступника директора з навчально-виховної роботи, соціального педагога школи Марини Бабак. Окремо висловлюємо подяку директору загальноосвітнього закладу – Олені Кандибі.

    

   Виступаючи перед учнівською молоддю, Ірина Віталіївна розкрила всі принади навчання в такому знаному столичному закладі, як НУБіП України та відкрила перспективи кар’єрного успіху за спеціальністю «Соціальна робота». Вагомими аргументами на користь вибору абітурієнтів стали наведені Іриною Віталіївною живі приклади участі наших студентів у програмі подвійних дипломів, в зарубіжному стажуванні, затребуваності випускників спеціальності на ринку праці, можливостей працевлаштування соціальних працівників за сотнею опцій.

    

   Альона Борисівна, як куратор трьох груп першокурсників, поділилась тими цікавими моментами життя, які з захватом пережили студенти її груп, навчаючись за цією спеціальністю – можливість творчого розвитку, потужний викладацький склад, батьківське ставлення до студентів, реальність вибору цікавих і сучасних навчальних дисциплін, перспектива наукового зростання, різноманітність, а інколи й унікальність навчальних методик тощо.

     

   Учні були запрошені в гості на День відкритих дверей, щоб особисто переконатись у правильності вибору НУБіП як одного з найсучасніших університетів та пріоритетності такої різновекторної й перспективної спеціальності, як «Соціальна робота».

    

Альона Альтанова,
старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook