"16 лютого – День єднання" - тема кураторської години у студентів-магістрів

17 лютого 2022 року

       В Україні 16 лютого оголосили Днем єднання. Цей день згуртовує українців навколо національної ідеї та ще раз нагадує про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. З метою зміцнення любові і поваги до своєї Батьківщини України, її символів та традицій студентами магістрами 2 групи першого року навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів, на чолі з куратором групи Оленою Дегтяренко, було проведено організаційну годину на тему «16 лютого – День єднання».

    

       Під час зустрічі кожен поділився враженнями від святкування Дня єднання у своєму місті та власними думками про силу єдності українців. Ми вкотре довели, що Україна єдина від сходу до заходу, від півночі до півдня, адже попри дистанційне навчання, ми все ж таки змогли підняти прапор під мелодію гімну. Ми разом – щоб бути сильними, єдиними, міцними, щоб подолати усі тривоги і виклики долі. Джерело нашої сили – єдність, любов до нашої країни, до наших близьких.

 

       День єднання вкотре утвердив нас у тому, що Україна була, є і буде незалежною, суверенною, територіально цілісною і самодостатньою державою. Ми молоді та маємо ще багато років учитися і працювати задля її розвитку й процвітання. Ми дякуємо Збройним силам України, воїнам, які жертвують своїм життям задля того, щоб ми мали можливість жити під мирним небом, планувати майбутнє і мріяти.

 

Наша нація – це нація нескорених особистостей, для яких Україна - понад усе!

Катерина Звержинська,
староста 2 групи магістрів 1 р.н.,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook