Спільне засідання кафедри з дипломниками-випускниками

14 лютого 2022 року
НУБіП
14 лютого 2022 року відбулося спільне засідання кафедри з дипломниками - бакалаврами 4 курсу. На засіданні було представлено методичні рекомендації до виконання випускної курсової роботи для студентів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика спеціальності 201 «Агрономія» ОС Бакалавр, обговорено порядок її виконання та основні положення.
Завідувач кафедри Подпрятов Г.І. наголосив на важливості вчасного виконання випускної курсової роботи, співпраці студентів з науковими керівниками для успішного її захисту, окреслив етапи її підготовки.
Доцент Бобер А.В. презентував підготовлені методичні рекомендації, в яких детально описано порядок виконання курсової роботи, методику її написання, вимоги щодо оформлення, орієнтовний план, наведено приклади виконання окремих завдань, присвячених доробці, зберіганню чи переробці продукції рослинництва. Студенти активно долучилися до обговорення, отримали вичерпні відповіді на запитання, що їх цікавили.

    Методичні рекомендації до виконання курсової роботи прикріплені на сайті кафедри за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/48056

Доцент кафедри, Оксана Завадська 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook