СПІВПРАЦЯ З ТОВ «ІНДУСТРІЯ ТЕХНОГРУП»: ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ КАФЕДРИ НАДІЙОСТІ ТЕХНІКИ ТА ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ

21 вересня 2021, 13:17

 

 
У вересні 2021 р. науково-педагогічні та педагогічні  працівники кафедри надійності техніки, студенти факультету конструювання та дизайну й механіко-технологічного факультету, що входять до наукових студентських гуртків кафедри, пройшли онлайн стажування, прийнявши участь у вебінарі «Технічне  обслуговування і ремонт фронтальних навантажувачів Doosan». Вебінар було організованого фірмою ТОВ «Індустрія Техногруп» за підтримки її директора Олекандра Сиволапова.
Директор фірми Олекандр Сиволапов  ‒ випускник механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, вже тривалий час співпрацює з кафедрою надійності техніки, є активним учасником науково-технічних конференцій,  семінарів, та вебінарів, що організовуються на факультеті конструювання та дизайну. 
Останні три роки ТОВ «Індустрія Техногруп» такожнадає можливість використовувати свої потужності як базу для проходження виробничих практик студентами магістратури  факультету конструювання та дизайну, що навчаються за спеціальністю 133 - Галузеве машинобудування», освітньо-професійних програм «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва».
Цього разу фірма ТОВ «Індустрія Техногруп» ініціювала вебінар на тему «Технічне  обслуговування і ремонт фронтальних навантажувачів Doosan». Основні питання, що були розглянуті на вебінарі були присвячені:
  •  ремонту і технічному обслуговуванню фронтальних навантажувачів Doosan;
  • ремонту і технічне обслуговуванню електронного устаткування від компанії Doosan;
  • логістиці постачання запасних частин для навантажувачів компанією Doosan.
За результатами вебінару співробітники кафедри отримали сертифікати.
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155722.jpg
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155739.jpg
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155745.jpg
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155755.jpg
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155813.jpg
H:\Флешка\Акредитація ТС- Будівництва\ТОВ Індустрія техногруп\20220207_155806.jpg
Співробітник кафедри надійності техніки та студенти факультету конструювання та дизайну щиро вдячні директору Олекандру Сиволапову та працівникамфірми ТОВ «Індустрія Техногруп» за надануможливість підвищення кваліфікації та отримання нових знань з експлуатації, технічного  обслуговування і ремонту навантажувачів Doosan.

 

Андрій Новицький,  
завідувач кафедри надійності техніки,
 гарант програми «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва»,
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook