Засідання робочої групи з акредитації ОНП Ph D зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»

11 лютого 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

11 лютого 2020 року відбулося засідання робочої групи з акредитації ОНП Ph D зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». На засіданні були присутні гарант ОНП, керівник робочої групи з акредитації, д.б.н. Лариса Крючкова, наукові керівники здобувачів вищої освіти третього освітнього рівня: д.с.-г.н. Доля М.М., к.с.-г.н. Гентош Д.Т., к.б.н. Башта О.В., к.с.-г.н. Бабич А.Г., к.с.-г.н. Стефановська Т.Р., Лікар Я.О.

На засіданні були розглянуті Критерії оцінювання якості освітньої програми, зокрема зміст освітньо-наукової програми підготовки аспірантів, що відповідає науковим інтересам аспірантів та забезпечує повноцінну їх підготовку до дослідницької й викладацької діяльності у закладах вищої освіти за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин». В ході дискусій були розглянуті питання дотримання академічної доброчесності у професійній діяльності наукових керівників та аспірантів, зміст освітньо-наукової програми та її відповідність інтересам аспірантам, обговоренні організаційні та матеріальні можливості для проведення і апробації результатів наукових досліджень відповідно до тематики аспірантів та інші питання.

На засіданні також зосередили увагу на врахуванні пропозицій аспірантів щодо покращення якості освітньо-наукової програми та підготовки здобувачів спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» третього освітньо-наукового рівня (Ph D). Аспіранти, під час засідання, продемонстрували власні наукові досягнення в публікаціях у рейтингових журнал, міжнародних конференціях та семінарах.

 

Лариса Крючкова,

гарант ОНП 202 «Захист і карантин рослин»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook