Міжкафедральна співпраця

21 лютого 2022, 16:49

21 лютого 2022 р. у рамках міжкафедральної співпраці д.е.н., доцент кафедри економіки Мірзоєва Т.В. відвідала відкриту лекцію к.е.н., доцента кафедри підприємницької діяльності та біржової торгівлі Нікітченка С.О. Лекція на тему «Суть побудови бізнес-моделі та її значення в плануванні та організації діяльності» була представлена студентам магістрів НУБіП України у дистанційному форматі на платформі Zoom. Проводилося лекційне заняття згідно плану-графіка проведення відкритих лекцій викладачами економічного факультету. На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу економічного факультету. 

 

Лекція була прочитана у межах вивчення дисципліни «Підприємницька діяльність», що є частиною циклу вибіркових дисциплін професійної підготовки студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «магістр» і є логічним послідовним продовженням вивчення дисциплін економічного спрямування, які є вкрай важливою складовою знань фахівця високого рівня.

Зміст, чіткість структури лекції, застосування прийомів підтримки уваги – все це активізувало мислення і працездатність, сприяло встановленню контакту, викликало у студентів емоційний відгук, формувало інтерес до предмету. За змістом, прочитана доцентом Нікітченко С.О. лекція, була насичена як науковими підходами, так і численними практичними прикладами, характеризувалася доступністю в сприйнятті та переконливістю викладу.
 
 
 
Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний інформативний презентаційний матеріал, який включав графічні, схематичні, статистичні та ілюстративні дані із зазначеної тематики, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття.
 
 
Загалом, лекція к.е.н., доцента Нікітченка С.О. була прочитана на високому науково-педагогічному рівні.
Доцент Тетяна Мірзоєва.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook