ПЕРЕЛІК ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗА УПОДОБАННЯМ СТУДЕНТІВ: ПОРЯДОК ДЕННИЙ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ, СПЕЦІАЛЬНОСТІ 202 «ЗАХИСТ І КАРАНТИН РОСЛИН»

12 жовтня 2021 року

   Чергове засідання методичної ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології із спеціальності 202-Захист і карантин рослин відбулося 12 жовтня 2021 року.

   На порядку денному було питання про надання переліку вибіркових дисциплін для студентів 4 курсу бакалаврату та вибіркових дисциплін за уподобанням студентів магістратури. В обговоренні прийняли участь д.с.-г.н, доц. Піковський М.Й. (заступник голови методичної ради), к.с.-г.н., доц. Сикало О.О. (заступник декана), зав. кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка, к.с.-г.н., доц. Лікар Я.О., зав. кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна, к.с.-г.н., доц. Гентош Д.Т., к.с.-г.н., доц. кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка Пасічник Л.П. (секретар методичної ради).
   За результатами проведеного аналізу дисциплін, обраних студентами в 2020 році та згідно пропозицій кафедр було прийнято рішення рекомендувати
перелік наступних вибіркових дисциплін за уподобанням студентів бакалаврату: «Хімічний захист рослин», «Захист рослин за органічного виробництва», «Антагоністичні мікроорганізми в захисті рослин» та «Основи карантину рослин». Для здобувачів ОС магістр перелік вибіркових дисциплін за уподобанням наступний: «Агрофармакологія» та «Методи мікологічних і фітопатологічних досліджень».
  Також був проведений аналіз навчальної-методичної розробки: Конспект лекцій із навчальної дисципліни “Фізіологічні зміни в живих організмах при застосуванні засобів захисту рослин” (Токсикологія пестицидів) для студентів ОС «Магістр» спеціальності 202 Захист і карантин рослин. Укладач: к.с.-г.н., доц. Бондарєва Л.М. Прийнято рішення просити вчену раду факультету захисту рослин, біотехнологій та екології рекомендувати методичну розробку до друку.
 
Мирослав Піковський,
д.с.-г.н., доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook