Розвиток духовності молоді

25 лютого 2021 року

   Духовність є вищим рівнем розвитку особистості, для неї основним регулятором є людські цінності. Саме тому цього дня у рамках заходу «розвиток духовності молоді» ми відвідали музей Гетьманства, який є державною культурно-освітньою та науково-дослідною установою історичного напряму, де розміщені пам’ятки матеріальної та духовної культури, пов’язані з історією та традиціями козацько-гетьманської доби.


    Цікаво та змістовно організована та проведена екскурсія – асистентом Федченко Каріною Олегівною – висвітлила духовні цінності українського народу та державотворення в Україні. Серед них зали присвячені Іванові Мазепі та козацьким реаліям за його керування, речі з козацького життя: шаблі, невеличка гармата, порохівниця; експозиція Богдана Хмельницького; експозиція Пилипа Орлика як автора першої української Конституції; зала Павла Скоропадського тощо.


   Даний захід був проведений з метою виховання у здобувачів вищої освіти національної свідомості та людської гідності, відродження ключів духовності, формування рис громадянина Української держави; поглиблення знань про історичну реальність соборності українського народу, їх значення; пробудження інтересу до вивчення цінностей українського народу.


 


Федченко Каріна Олегівна,

асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook