Підготовка до проведення акредитаційної експертизи та профорієнтаційні заходи обговорили на засіданні вченої ради факультету

22 лютого 2022 року

   22 лютого відбулося онлайн засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту. На порядку денному питання результатів профорієнтаційних заходів в лютому 2022 року, підготовка до проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 073 Менеджмент освітньо-наукової програми «Менеджмент» за третім рівнем вищої освіти у НУБіП України та виконання плану наукової роботи факультету. 

   Завідуючі кафедр доповіли про проведені профорієнтаційні заходи науково-педагогічним працівниками кафедр. Відзначено, що незважаючи на змішаний формат навчання, вдалося налагодити роботу з керівництвом багатьох навчальних закладів, здобувачі яких є потенційними вступниками. 
 
 
   Декан факультету Анатолій Остапчук зазначив, що необхідно вкотре розповідати школярам про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, залучати до проведення профорієнтаційних заходів студентів, а також не забувати про профорієнтацію серед учнів 9-10 класів, які незабаром стануть випускниками та обиратимуть майбутню професію. Анатолій Остапчук відмітив, що існує необхідність посилення роботи зі студентами коледжів, популяризації спеціальностей факультету, викладання гостьових лекцій, проведення спільних наукових заходів.
   Гарант освітньо-наукової програми, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проінформувала членів вченої ради про стан підготовки до акредитації за спеціальністю 073 Менеджмент освітньо-наукової програми «Менеджмент» та план роботи комісії відповідно до наказу № 215-Е від 16.02.2022 року.
   Заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко доповіла про стан виконання плану наукової роботи кафедр, відмітивши, що науково-педагогічними працівниками факультету заплановано опублікувати більше 40 праць у фахових виданнях України та 31 статтю у журналах, що входять до наукометричних баз.
  На засіданні розглянуто питання рекомендації до присвоєння вченого звання професора, доктору економічних наук, завідувачу кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталію Луцяку, а також рекомендація Віталія Луцяка на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік. Після обговорень за результатами відкритого головування кандидатури отримали одноголосну підтримку.
    В ході засідання були рекомендовані до друку навчально-методичні видання, серед яких посібники, словники та методичні вказівки.
 

Лариса Карпенко, секретар вченої ради 
факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook