Онлайн-семінар «Вплив паління на здоров‘я»

19 листопада 2021, 18:09

   Міжнародний день відмови від куріння відзначається щороку в третій четвер листопада. Відзначали цей день і наші студенти 1 курсу спільно із асистентом кафедри соціальної роботи та реабілітації – Федченко Каріною Олегівною, які спільними зусиллями провели онлайн-семінар.

   Вживання тютюну є однією з провідних причин передчасної смерті в Україні. Щорічно в Україні понад 85 тисяч людей помирає від захворювань, спричинених палінням – серцево-судинних захворювань, захворювань органів дихання, цукрового діабету, раку. Пасивні курці, люди, які вдихають пасивний тютюновий дим, знаходяться в рівній групі ризику. Саме тому розгляд цієї теми є досить актуальним.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД ПАЛІННЯ » Харківська міська поліклініка №8

   Під час семінару студенти виступали із доповідями та міні-дослідженнями щодо тютюнопаління, альтернативних видів використання тютюну, таких як електронні сигарети та нагрівальні прилади для тютюну, які є досить популярними у сучасному суспільстві, але й наголосили на тому, що такі прилади є небезпечними; ознайомили із міфами про е-сигарети та запропонували власні шляхи боротьби з курінням.

Федченко Каріна Олегівна,
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook