Інформаційно-просвітницька акція «Скажи насильству-НІ!»

29 листопада 2021 року

    29 листопада 2021 року в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства» біля ТЦ RespublikaPark відбулася інформаційно-просвітницька кампанія під гаслом «Скажи насильству НІ!» в якій взяли участь студенти спеціальності "Соціальна робота" спільно з асистентом кафедри Федченко Каріною Олегівною та професором Тверезовською Ніною Трохимівною. 

   Мета інформаційно-просвітницької акції «Скажи насильству НІ!» - донести до суспільства, що насильство є ганебним і неприйнятним явищем.


   Це ефективний спосіб попередити людей різного віку про проблеми насильства, включаючи гендерне та домашнє насильство. Суть акції полягає в тому, що всім важливо реагувати на будь-які прояви насильства. І саме своєчасне реагування, своєчасне повідомлення про проблему, своєчасне звернення за допомогою, навіть у разі насильства проти абсолютно іноземних людей, дійсно можуть вирішити ситуацію та допомогти потенційним жертвам уникнути насильства. У той час як звичайна бездіяльність часто стає мовчазною згодою і викликає лише подібні випадки в нашому суспільстві.


Федченко Каріна Олегівна, асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook