Онлайн-семінар "Здорова Україна"

24 червня 2021, 19:24

   Відбувся онлайн-семінар зі студентами за ініціативою асистента кафедри соціальної роботи та реабілітації Федченко Каріни Олегівни на тему «Здорова Україна». Під час цього заходу обговорювалась започаткована Офісом Президента України спільно із Міністерством молоді та спорту, а також представниками масового спорту програма «Здорова Україна», яка спрямована на всі вікові категорії та групи населення і має на меті збільшення тривалості життя українців.

   До цієї програми входить проєкт «Активні парки – місця здорової України». Йдеться про створення в кожному куточку країни спортивних об’єктів, які мають на меті «спорт для всіх», цікавих та доступних для мільйонів українців.
   Студенти виступили із доповідями, які більш детально ознайомили присутніх із основними завданнями програми, з ідеями та планами. Також було обговорено, що можна створити на рівні студентва для підтримки даного проєкту та яким чином це можна реалізувати. Сподіваємось, що запропоновані пропозиції знайдуть своє місце та будуть незабаром реалізовані.

Федченко Каріна Олегівна, асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook